Politika privatnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U ime Tim DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe. Vaše podatke nećemo davati trećim licima niti dozvoliti zloupotrebu bilo koje vrste.

Ukoliko se korisnici opredele za našu mailing listu, oni će dobitijati e-poruke koje mogu da uključuju informacije o novostima vezanim za kompaniju, o novim proizvodima, ponudama, događajima, itd.

Korisnik ima pravo da se u svakom trenutku odjavi sa mailing liste, da zatraži uvid u stanje svih njegovih podataka koji su sačuvani u našoj bazi podataka ili da zatraži se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka.