Uslovi koriščenja

Preuzmite dokument klikom na ovaj link – IZJAVA O ODUSTANKU OD UGOVORA NA DALJINU ILI UGOVORA KOJI SE ZAKLJUČUJE IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA

O načinima plaćanja

1. Naručene proizvode plaćate pouzećem, po dogovoru, novac dajete kurirukoji će vam doneti paket.
2. Sve date cene su sa uračunatim PDV-om.
3. Platite naružbenicu direktno na naš račun putem naloga za uplatu. Molim vas koristite broj narudžbenice kao poziv na broj.
4. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
5. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
6. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
7. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
8. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
9. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.
10. Garancija kvaliteta: Tim d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

O načinima transporta

Naručene proizvode šaljemo kurirskom službom City Express , osim ako vi drugačije ne zahtevate. Isporuka se vrši na području Srbije.

O zaštiti privatnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U ime Tim DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe. Vaše podatke nećemo davati trećim licima niti dozvoliti zloupotrebu bilo koje vrste. Kao proizvođači domaće rakije, koja bi trebalo da našu domovinu, naš brend i nas predstavlja u najboljem svetlu, veoma nam je stalo do poverenja naših kupaca i saradnika, naših prijatelja i trudićemo se svim snagama da je opravdamo.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Tim DOO se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju